Vegetarisch, vegan of rawfood?

Werelds eten.......

  • Voor het ontbijt kan er diverse keuzes gemaakt worden aan de hand van de mogelijkheden in de menukaart. De keuze wordt 's avonds doorgegeven en staat 's morgens klaar op het afgesproken tijdstip.

  • De lunch wordt klaar gemaakt in een goed gevulde picknickmand of rugtas, of staat klaar in het huisje. Afhankelijk van de plannen voor die dag. Een brunch i.p.v. ontbijt en lunch voor de uitslapers is natuurlijk ook mogelijk.

  • Voor de avond is er een werelds menu om uit te kiezen. Geef aan uit welk land/ werelddeel je een verassend drie gangen menu wilt eten. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen of ingrediënten die echt niet worden gewaardeerd.

  • In de tuin zijn er verschillende kruiden die mogen worden gebruikt voor het maken van een heerlijke thee. ( seizoens afhankelijk) Er staat thee en koffie in huis klaar om klaar te maken de gehele dag. Bij het diner wordt een passend fruitwater geserveerd en voor kinderen is er limonade.

  • Er zijn snacks in de kast en frisdranken aanwezig in de koelkast die aan het einde van het verblijf worden afgerekend naar verbruik. Alcoholische dranken worden niet geserveerd, maar men is vrij deze zelf mee te nemen.

  • Groente en fruit komt waar mogelijk uit eigen tuin.

Dit vertellen gasten over het eten:

Rosanne: We hebben gebruik gemaakt van het diner en ontbijt, alles home made. Een aanrader!

Minouche: Geweldig duurzaam verblijf met zelfgemaakte culinaire lekkernijen en maaltijden.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image