Huisregels

Voel u thuis en geniet

Om het verblijf met onze gasten aangenaam te laten verlopen zijn er enkele voorwaarden waar u rekening mee dient te houden

 • Inchecken vanaf 15.00 tot 21.00. Uitchecken vanaf 07.00 tot uiterlijk 10.45. Samen doen we een check up om te weten dat er niks vergeten is en het huis in geode orde is achter gelaten. Het huis is na 11.00 vrij voor de voorbereiding van de volgende gast. Twee uur eerder of later in- of uitchecken, altijd in overleg en als de agenda het toelaat. Lees meer bij prijzen. Er is in overleg, altijd de mogelijkheid om ( op eigen risico) alvast uw bagage op het terrein te laten staan of uw auto te parkeren.

 • U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van het huis en het beschermen van uw eigendommen. Bij verlies- diefstal- schade- ongeluk/blessures op ons terrein en er buiten zijn wij niet verantwoordelijk. Bij gemaakte schade/ vermissingen in of aan roerende en onroerende zaken , dient u deze te melden voor het uitchecken en eventuele kosten worden vergoedt aan de eigenaars. Bij het niet terug retourneren van de sleutel worden de kosten voor het vervangen van nieuwe sloten voor beide deuren in rekening gebracht

 • Bezoek ontvangen tijdens uw verblijf is niet toegestaan. Extra gasten om te overnachten alleen in overleg, hier zijn kosten aan verbonden zie prijzen. Maximum capaciteit van het aantal bedden wordt niet overschreden.

 • Van opgemaakte bedden, meer dan u gezelschap heeft gereserveerd is het de bedoeling dat deze geheel ongebruikt blijvend voor een gast na u. Er wordt € 15.- per bed gerekend voor het verschonen van extra gebruikte bedden.

 • Er is gratis gebruik van wifi . Bij het niet functioneren ervan is er geen recht op enige restitutie.

 • Roken is in huis niet toegestaan. Buiten kunt roken, peuken mogen nergens anders worden achter gelaten dan in de asbak.

 • Alcohol -drugsmisbruik en ongepast gedrag in iedere vorm is niet toegestaan.

 • Geluid van muziek mag reiken tot het gehuurde gastenverblijf. Er wordt rekening gehouden met de buren en aangrenzende natuur. Na 22.00 is het rustig op het terrein en reikt geluid niet verder dan in het huis.

 • Er is gelegenheid in de keuken tot opwarmen en bewaren van maaltijden. Het huis biedt geen mogelijkheid tot koken. Er mag geen gebruik worden gemaakt van meegebrachte kooktoestellen van iedere soort. Kampvuur/ bbq/ buitengrill in overleg, lees meer bij prijzen.

 • Speksteenkachel wordt alleen voor u aangestoken bij de juiste weersomstandigheden ( wind en tempratuur). Speksteenkachel mag niet zelf worden aangestoken. Er mag niks anders in gestookt worden dan het hout waarvan wij de kachel voorzien.

 • Hoe gezellig het ook is....... echte kaarsen mogen helaas niet worden gebrand. Uiteraard kunt u zelf wel batterij kaarsjes meenemen.

 • We delen graag de tuin met u, kom echter niet zonder toestemming achter de hekken van de honden. De honden mogen niet gevoerd worden. Zij mogen de accommodatie niet betreden vanwege hygiëne/ allergie van de gasten na u. Er is helaas geen ruimte voor het meenemen van uw eigen huisdier. Verder zijn de open werkplaatsen alleen toegankelijk met toestemming.

 • Vanzelfsprekend zijn de bloemen, planten om van te genieten en niet om zomaar van te plukken. Van rijp fruit in bomen en struiken mag best ter plekke bescheiden gesnoept worden. Het is er geplant om te gebruiken voor maaltijden.

 • Hoofboeker is verantwoordelijk voor het doorgeven van de huisregels aan zijn meekomende gezelschap en de naleving.

 • Heeft u iets te vieren? Decoratie alleen in vooraf overleg. Discolampen, glitters e.d. niet toegestaan.

 • Bij het niet naleven van huisregels loopt u het risico dat uw verblijf kan worden ontzegd zonder enige vorm van restitutie.


Annuleren:

Tot 4 weken voor aankomst datum ontvangt 90 % van de reissom terug.

Van 4 tot 2 weken voor aankomst datum ontvangt u 50% van de reissom terug

Van 2 weken tot 25 uur voor aankomst datum ontvangt u 25% van de reissom terug

Na 24 uur tot verblijf is er geen retour van de reissom.