Huisregels

Voel u thuis en geniet

Om het verblijf met onze gasten aangenaam te laten verlopen zijn er enkele voorwaarden waar u rekening mee dient te houden

 • Inchecken vanaf 15.00 tot 21.00 uitchecken 07.00 tot 11.00. Twee uur eerder of later in- of uitchecken, altijd in overleg en als de agenda het toelaat. Lees meer bij prijzen. Er is in overleg, altijd de mogelijkheid om ( op eigen risico) alvast uw bagage ergens anders te laten staan.

 • Bij het inchecken ontvangt u een sleutel. Bij het uitchecken ontvangen wij deze uiteraard weer terug. Bij verlies van de sleutel wordt er € 50.- in rekening gebracht.

 • U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van het huis en het beschermen van uw eigendommen. Bij verlies- diefstal- schade- ongeluk/blessures op ons terrein en er buiten zijn wij niet verantwoordelijk. Bij schade/ vermissingen in of aan roerende en onroerende zaken , dient u deze te melden en worden vergoedt aan de eigenaars.

 • Bezoek is toegestaan in overleg met de eigenaar. Er wordt een extra bijdrage gevraagd voor hun aanwezigheid. Lees meer bij prijzen

 • Onopgemaakt bedden mogen niet beslapen worden. Van opgemaakte bedden die u niet heeft gereserveerd is het niet de bedoeling dat deze worden gebruikt tenzij u een bijdrage doet van € 15.- per bed voor het extra verschonen van deze extra verbruikte bedden.

 • Er is gratis gebruik van wifi . Bij het niet functioneren ervan is er geen recht op enige restitutie. Ongepast gebruik van het internet op ons terrein is niet toegestaan. Bij constatering van misbruik kunt u de toegang worden ontzegd zonder enige vorm van restitutie en kan er melding worden gemaakt bij politie

 • Roken is in huis niet toegestaan. Buiten kunt roken, peuken mogen nergens anders worden achter gelaten dan in de asbak.

 • Alcohol -drugsmisbruik en ongepast gedrag in iedere vorm is niet toegestaan. Wij serveren geen alcoholische dranken, u bent vrij deze mee te nemen. Bij constatering van misbruik kunt u de toegang worden ontzegd zonder enige vorm van restitutie en kan er melding worden gemaakt bij politie.Prijzen

 • Geluid van muziek mag reiken tot het gehuurde gastenverblijf. Er wordt rekening gehouden met de buren en aangrenzende natuur. Na 22.00 is het rustig op het terrein.

 • Er is gelegenheid in de keuken tot opwarmen en bewaren van maaltijden. Er is geen mogelijkheid tot koken. Er mag niet binnen worden gekookt met meegebrachte kooktoestellen van iedere soort. Kampvuur/ bbq/ buitengrill in overleg, lees meer bij prijzen. Een kruiwagen hout tegen betaling ( € 10.-)voor kampvuur is aanwezig.

 • Maaltijden worden geserveerd in de accommodatie en bij mooi weer is er mogelijkheid om buiten te eten.

 • Afval in de daarvoor bestemde afvalbakken

 • We delen graag de tuin met u, kom echter niet zonder toestemming achter de hekken van de honden. De honden mogen niet gevoerd worden. Zij mogen de accommodatie niet betreden vanwege hygiëne/ allergie van de gasten na u. Er is helaas geen ruimte voor het meenemen van uw eigen huisdier. Verder zijn de open werkplaatsen niet toegankelijk zonder toestemming.

 • Vanzelfsprekend zijn de bloemen, planten om van te genieten en niet om zomaar van te plukken. Van rijp fruit in bomen en struiken mag best ter plekke bescheiden gesnoept worden. Het is er geplant om te gebruiken voor maaltijden.

 • De reservering is na betaling van de factuur een feit . Prijzen

Annuleren:

Vanwege Corona kunt u kosteloos omboeken naar een andere datum.

Tot 4 weken voor aankomst datum ontvangt 90 % van de reissom terug.

Van 4 tot 2 weken voor aankomst datum ontvangt u 50% van de reissom terug

Van 2 weken tot 25 uur voor aankomst datum ontvangt u 25% van de reissom terug

Na 24 uur tot verblijf is er geen retour van de reissom.