Bij wie kom ik logeren?

Welkom bij ons op het erf

Het huis staat bij ons op het erf. Wij zijn jullie gastvrouw en gastheer. 

 Met veel liefde is het huis waar wordt gelogeerd, door ons gebouwd. Van ontwerp tot de planten.

Meer dan 20 jaar hebben wij samen een hoveniersbedrijf   gehad, de Groene Gevel genaamd. Het buiten zijn is in ons bloed gaan zitten. Nog steeds gek op planten, heeft zo´n beetje elke muur wel een plant gekregen, vandaar dat de naam de Groene Gevel voort blijft bestaan.

 Op zoek naar een nieuwe uitdaging zijn wij in Woerdense Verlaat beland. Daar was alles waar wij naar op zoek waren: een rustige waterrijke omgeving vlakbij Amsterdam,  ruimte voor dieren, planten, ideeën en creativiteit.

 Ik, Ellen, ben van oorsprong bloemsierkunstenaar.  Met  Gilbert samen ben ik hovenier geworden. De laatste jaren heb ik als zelfstandig kok gewerkt. Groente is lang onder vertegenwoordigd geweest en dat is jammer. Mijn specialiteit is vegetarisch en eet ook in de zomer wel regelmatig rawfood en vegan. De uitdaging om van groente en fruit iets moois te maken is mijn drijfveer. Ik ben de gastvrouw en verzorg het eten. 

Gilbert heeft het hovenieren voor klanten achter zich gelaten en verzorgd nu met veel liefde dit terrein, met zijn moestuin. Er is ruimte genoeg voor zijn 1001 nog uit te voeren ideeën en hij is altijd in voor een babbel of diepgaand gesprek. Gilbert heeft ruim 30 jaren vegetarisch gegeten en bij tijd en wijlen ook vegan.

Er zijn twee honden op het erf. Als er gasten zijn zullen zij niet los lopen, tenzij de gasten aangeven dit leuk te vinden. De honden komen niet in het gastenverblijf. Vanwege onze eigen honden is er helaas geen ruimte voor een huisdier van onze gasten.