Wat is er allemaal te doen?

* Wandelroutes of heerlijke fietstochten door de waterrijke omgeving. Neem eigen fietsen mee- kom met een OV fiets vanaf het station- of er zijn er twee van ons om te lenen.

*Een kano tocht door de polder-op de rivier of naar de Nieuwkoopse plassen? Een informatieblad is in het huis met voorgestelde routes. Er staat een vier persoons Canadese kano op de kant om te gebruiken. (inbegrepen)

*Voor de deur is een privé steiger, dus een zwemmen in natuurwater is een grote aanrader. Warm of koud weer, gewoon doen!

* Gratis gebruik van twee een unieke waterfietsen voor twee personen. Insmeren, eten en drinken mee en zoek de mooiste plekjes langs het water.

*Aan de oever is een aanlegsteiger voor de boot of sloep. Dus met eigen boot langskomen behoort tot de mogelijkheden

*Een rustmoment van niks doen, stilte en genieten van het buiten zijn. Het is aan jou! Potje badminton- hangmat-yoga in het gras-pootje baden.

*Door de centrale ligging is de reuring van steden om te bezoeken dichtbij, of juist om achter te laten. Bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Gouda, Woerden, allemaal binnen 20 kilometer.

*Op verzoek is er haal en breng mogelijkheid naar openbaar vervoer of Schiphol tegen een kleine vergoeding


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Erg leuk dat er een kano en waterfiets zijn. Ook kun je er heerlijk zwemmen met uitzicht op de molen en bij zonsondergang