Logeren

Een inkijkje in het huis

Het ECO huis heeft dezelfde vorm als de oorspronkelijke stal.  Er bevinden zich verschillende terrassen rondom het huis waar het heerlijk toeven is. Er is een heerlijke overkapping, voor als het weer iets minder is. 

Het huis is 120 vierkante meter groot. De open ruimte beneden heeft een zithoek, een lange eettafel. Vanaf hier is er uitzicht op natuurgebied de Bovenlanden. Het diner wordt hier geserveerd of er is mogelijkheid om de maaltijden op te warmen. Er kan niet zelf gekookt worden. D kitchenette heeft wel een magnetron. Buiten is een BBQ waar gratis gebruik gemaakt van kan worden. 

Na het nuttigen van de maaltijden kan de afwas in de vaatwasser worden geplaatst.

We zijn een ECO huis en we gaan bewust om met energie. Het huis wordt verwarmd met een automatisch warmtepomp in de huiskamer. De gemiddelde tempratuur daar is rond de 20 graden. Op heel koude dagen kan 's avonds  de speksteenkachel voor u worden aangestoken, om de sfeer extra te verhogen. (Lees voor meer info verder op prijzen )

Er zijn drie slaapkamers met elk twee bedden. Op de benedenverdieping is 1 slaapkamer, vlakbij de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. Vegan shampoo en zeep aanwezig. Een wenteltrap leidt naar de bovenverdieping waar de twee ander slaapkamers zich bevinden.

Goed om te weten:


Komt u zakelijk? Ook van harte welkom! Graag even voor het boeken overleggen.

 Dit verteld Daniël over het huis: 

Wat een fijne plek om even tot rust te komen. Het huisje is voorzien van alle gemakken en aan alles is gedacht. Een lekker welkomstdrankje, verse koffie en bloemen op tafel

 *Ecologische schoonmaak middelen worden gebruikt bij de schoonmaak. 

* Het beddengoed en handdoeken zijn van verantwoord katoen. 

* Er zijn geen dierlijke producten aanwezig als leer en dons. 

* Vegetarische of vegan maaltijden

* Afval wordt gescheiden.

* Is de accommodatie voorzien van zonnepanelen

* Verwarming van het huis is met warmtepomp