Logeren

Een inkijkje in het huis

Het huis heeft dezelfde vorm als de oorspronkelijke stal. Er bevinden zich verschillende terrassen rondom het huis waar het heerlijk toeven is. Er is een heerlijke overkapping, voor als het weer iets minder is.


Het is 120 vierkante meter groot en heeft drie slaapkamers. De open ruimte beneden heeft een zithoek, een lange eettafel en er is een keuken aanwezig. vanaf hier is er uitzicht op natuurgebied de Bovenlanden. Het diner wordt hier geserveerd of er is mogelijkheid om de maaltijden op te warmen. Er kan niet zelf gekookt worden.

Na het nuttigen van de maaltijden kan de afwas in de vaatwasser worden geplaatst. De koelkast en de kast is gevuld met verschillende dranken en snacks. Wat hiervan wordt verbruikt kan worden afgerekend bij het uitchecken van het verblijf.

Een heerlijke speksteenkachel staat te branden bij aankomst wanneer het frisser is. Het bijhouden van het vuur is, na uitleg, aan jullie . Hout is aanwezig.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. De schoonmaak wordt uit handen genomen.

Dit verteld Daniël over het huis:

Wat een fijne plek om even tot rust te komen. Het huisje is voorzien van alle gemakken en aan alles is gedacht. Een lekker welkomstdrankje, verse koffie en bloemen op tafel

Naast het vegetarische eten:

  • Worden ecologische schoonmaak middelen gebruikt.

* Het beddengoed en handdoeken is van verantwoord katoen.

* Er zijn geen dierlijke producten aanwezig als leer en dons.

* Afval wordt gescheiden.

* Is de accommodatie voorzien van zonnepanelen


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image