Logeren

Een inkijkje in het huis

Het huis heeft dezelfde vorm als de oorspronkelijke stal. Er bevinden zich verschillende terrassen rondom het huis waar het heerlijk toeven is. Er is een heerlijke overkapping, voor als het weer iets minder is.

Het is 120 vierkante meter groot en heeft drie slaapkamers. De open ruimte beneden heeft een zithoek, een lange eettafel. Vanaf hier is er uitzicht op natuurgebied de Bovenlanden. Het diner wordt hier geserveerd of er is mogelijkheid om de maaltijden op te warmen. Er kan niet zelf gekookt worden. Een kitchenette heeft wel een magnetron. Buiten is een BBQ waar gratis gebruik gemaakt van kan worden.

Na het nuttigen van de maaltijden kan de afwas in de vaatwasser worden geplaatst. De koelkast is gevuld met verschillende dranken en er is een mand met snacks. Wat hiervan wordt verbruikt kan worden afgerekend bij het uitchecken van het verblijf.

Een heerlijke speksteenkachel staat te branden bij aankomst wanneer het frisser is.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. Vegan shampoo en zeep aanwezig.

Dit verteld Daniël over het huis:

Wat een fijne plek om even tot rust te komen. Het huisje is voorzien van alle gemakken en aan alles is gedacht. Een lekker welkomstdrankje, verse koffie en bloemen op tafel

*Ecologische schoonmaak middelen worden gebruikt bij de schoonmaak.

* Het beddengoed en handdoeken zijn van verantwoord katoen.

* Er zijn geen dierlijke producten aanwezig als leer en dons.

* Afval wordt gescheiden.

* Is de accommodatie voorzien van zonnepanelen
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image